Loopbaanbegeleiding

Jobcoaching

Bevlogen en betrokken start je je carrière bij een organisatie. Je werkt vol passie aan de doelstellingen die voor je liggen. Maar na het verstrijken van de jaren merk je dat het vuur wat begint te doven, neemt de energie die je voorheen kreeg van je werk af en vraag je je steeds meer af of deze functie nog wel bij je past. Het liefste zou je iets willen veranderen….., maar wat?

Wij bieden je binnen onze loopbaanbegeleiding gesprekken aan, waarbij we samen onderzoeken welke knelpunten in de huidige functie worden ervaren en bepalen dus ook samen welke mogelijkheden er zijn om deze om te zetten naar nieuwe uitdagingen.

Wil je beter functioneren op je werk of meer voldoening halen uit je werk? Wil je iets veranderen aan de manier waarop je zaken ziet, ervaart of aanpakt? Heb je de behoefte om stil te staan bij de situatie waarin je zit en het loopbaan-pad dat voor je ligt? Met al deze vraagstukken kun je bij ons terecht.

Loopbaanbegeleiding is een coaching waarin je gaat ontdekken wat voor jou, werk de moeite waard maakt en waar je je inspiratie uit haalt. In een loopbaantraject krijg je een scherp beeld van wat je motiveert en wat je drijft. Je leert ook je persoonlijke valkuilen kennen. Je coach haalt duidelijk naar voren waar je echt goed in bent en wat voor jou haalbaar is. Een loopbaantraject levert je een werkbaar loopbaanplan op: wat heb je nodig en wat moet je doen om jouw carrièredoelen te bereiken.

Het doel van loopbaanbegeleiding is je te helpen bewust te worden van waar je nu staat, hoe je hier bent gekomen, wat je in huis hebt en wat je nodig hebt om gelukkig te blijven op je plek of in een andere setting. Al onderzoekend krijg je perspectieven voor jouw loopbaan, als richtinggevende handvatten voor een volgende stap.

Loopbaanbegeleiding kan een individuele keuze zijn van een werknemen, maar ook ingezet worden door een werkgever. Een organisatie die zijn medewerkers goede begeleiding en coaching biedt, stelt hen in staat de juiste keuzes te maken voor wat betreft hun loopbaan en loopbaanontwikkeling. Immers, een medewerker die beschikt over zelfkennis en zich bewust is van zijn kwaliteiten en vaardigheden, kan deze ook beter inzetten. Hierdoor neemt de betrokkenheid en productiviteit toe. Zo kan een werkgever bijdragen aan duurzame inzetbaarheid.

Meer weten?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bekijk ook eens incgezondwerken.nl
Sluiten