Geboorte van inc. Re-integratie B.V.!

dinsdag 19 januari 2021

Vanaf 1 januari 2021 heeft inc. Gezond werken B.V. er een zusje bij, namelijk inc. Re-integratie B.V.! Naast de begeleiding in het verzuim, zoals u die van ons gewend bent, bieden wij nu ook ondersteuning op het gebied van begeleiding van Spoor 2 Trajecten, outplacement én loopbaanbegeleiding. Maar ook coaching on-the-job behoort tot de mogelijkheden. Dit wordt bijvoorbeeld ingezet wanneer medewerkers ondersteuning nodig hebben bij verdere ontwikkeling van vaardigheden en kwaliteiten. Bij coaching on-the-job, maar ook bij de andere diensten, wordt door middel van feedback en spiegelen van gedrag de betrokkene bewust van ineffectief gedrag en valkuilen.

Bent u niet meer in staat om uw eigenlijke werk te kunnen doen, floreert u niet meer goed op uw huidige werkplek óf heeft u net dat steuntje in uw rug nodig om naar verwachting te kunnen functioneren op de werkplek? Dan bent u bij inc. Re-integratie B.V. aan het juiste adres en staat ons team voor u klaar!

Heeft u vragen over demogelijke trajecten of adviezen waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@increintegratie.nl of 0183 –216 353.

Bekijk ook eens incgezondwerken.nl
Sluiten