Specialisten in re-integratie (2e spoor), outplacement en loopbaanadvies (Gorinchem, Zuid-Holland, en omgeving)

Ben je op zoek naar begeleiding/advies in re-integratie, outplacement óf 2de spoor re-integratie in Gorinchem (Zuid-Holland) en omgeving? Onze trainer/arbeidsdeskundige, loopbaanadviseur of loopbaancoach begeleidt u graag in het hele traject!

inc. Re-integratie B.V. is een regionaal re-integratiebureau gevestigd te Gorinchem (Zuid-Holland).
Met onze jarenlange ervaring in re-integratie bij arbeidsongeschiktheid, waarbij we altijd oog hebben voor de persoon, de mogelijkheden en de kansen, begeleiden de consulenten van inc. Re-integratie B.V. u in het ontdekken en bewandelen van de beste weg naar een succesvolle (andere) baan.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hoge persoonlijke betrokkenheid en maatwerk voor de vragen die spelen. Dat kan zijn op het gebied van loopbaan oriëntatie, begeleiding op de werkvloer maar ook in het vinden van ander werk bij een nieuwe werkgever (outplacement of 2de spoor re-integratie). Vanuit deze betrokkenheid en individuele aanpak, draagt elk traject bij aan bewustwording, nieuwe inzichten en nieuwe vaardigheden, zodat optimale inzetbaarheid en werkgeluk weer haalbaar zijn.

Onze diensten:

  • Re-integratiebegeleiding 2e spoor
  • Outplacement
  • Loopbaanbegeleiding/loopbaanadvies

Contactgegevens:
inc. Re-integratie B.V.
Einsteinstraat 11
4207 HW Gorinchem (Zuid-Holland)

Bekijk ook eens incgezondwerken.nl
Sluiten