Succesverhaal

Mijn naam is mevrouw Bakker.

Doordat ik lichamelijke beperkingen kreeg, was ik niet meer in staat om mijn werk te doen als huishoudelijk medewerker in de thuiszorg bij mijn voormalige werkgever Novocare.

Na bijna een jaar kwakkelen met mijn beperking en geen zicht te hebben op wanneer ik geheel hersteld zou zijn, is er besloten om te proberen aangepast werk voor mij te vinden. Bij Novocare was daar helaas geen plek voor. Het 2de spoor traject zou worden ingezet. De werkgever heeft contact opgenomen met Inc. Re-integratie om mij te begeleiden met de re-integratie in het 2de spoor. Mijn re-integratiecoach werd Kayleigh van Noordennen. Een lieve, spontane coach die goed naar mij luisterde.

We hebben dingen besproken over mijn kwaliteiten en eigenschappen. Mijn ambities kwamen door middel van vragenlijst en een kaart kwaliteiten spel naar boven. Kayleigh heeft me geholpen bij het opstellen van een curriculum vitae. Ook heeft ze mij uitgelegd wat een LinkedIn account inhoudt en mij geleerd om zo’n account aan te maken.

Vervolgens ben ik gaan solliciteren op een functie die me wel leuk leek en waarvan ik dacht dat het bij mij zou passen. Zowel ik als de nieuwe werkgever waren wel enthousiast en hebben Kayleigh hierover ingelicht. Met behulp van Kayleigh, die het contact heeft gelegd met mijn voormalige werkgever en de nieuwe werkgever, ben ik daar gaan proefdraaien. Vervolgens heeft Kayleigh een detacheringscontract opgesteld en deze is door alle partijen getekend.
Daarmee was alles netjes geregeld en dat gaf mij veel rust.

Ik ben ontzettend blij met deze manier van werken door Inc. Re-integratie en het 2de spoor traject. Bij deze wil ik Kayleigh van Noordennen dus ontzettend bedanken met het begeleiden, het begrip én het luisterend oor! Als ik vragen had dan was ze er voor me. Zoals jullie zullen begrijpen, heb ik dit traject alleen maar als positief ervaren! Ik wil graag alle partijen bedanken!

Vanaf 1 mei 2023 werk ik met veel plezier op ” Landgoed Bloemfonteijn ”als activiteitenbegeleider dagbesteding.

Foto succesverhaal
Bekijk ook eens incgezondwerken.nl
Sluiten